Wednesday, December 29, 2010

How to Make Whimsical Fabric Flower Hair Clips

Looking for the Fabric Flower Hair Clips tutorial?  It's now at its new home at Tikkido.com.



6 comments:

  1. I made something similar for a friend's wedding as a belt clip (it looks better than it sounds LOL). You have just totally motivated me to make a ton for myself also ;)

    ReplyDelete
  2. I'm going to Joann's this weekend to get materials to make these for me and my daughter!!!

    ReplyDelete
  3. Love your flowers! I want to share a collection of fabric flowers patterns I found. I think it's pretty helpful too. Hope you enjoy!

    8 Easy Fabric Flower Patterns

    ReplyDelete
  4. Your blogs are totally worth giving time and energy.
    remy hair extensions

    ReplyDelete
  5. Son zamanlarda yapılan çalışmalarda; anne sütünün en agresif beyin tümörü hücrelerini öldürdüğü, sağlam dokulara ise zarar vermediği ortaya çıktı. Ayrıca ananas ve yeşil çayın da koruyucu etkisi kanıtlandı
    Beyin tümörleri iki gruba ayrılır. Birincisi, primer beyin tümörleri yani 'glioblastoma', ikincisi ise, metastatik beyin tümörleridir. Bugünkü yazımızda gün geçtikçe görülme sıklığı artan primer beyin tümörlerinden bahsedeceğiz... Glioblastomalar; beyin tümörlerinin en büyük oranda görülen en agresif tümörüdür. Son çalışmalarda bu tip tümörlerin sayılarının arttığı ancak o oranda da tedavi imkânlarının ortaya çıktığı görülmüştür. Beyin tümörlerinden korunmak için; cep telefonu kullanmak, televizyonu yakından seyretmek, bilgisayar yüksek gerilim hattı, florasan lambalar, yüksek enerjili ısıtıcıların çok sık kullanılması, boyalar, mürekkepler, annenin gebelikte aşırı tuzlanmış et alımı, üzerinde durulması gereken iddialardır. Bunlar, çok sayıda bilim adamı tarafından savunulmaktadır. Koruyucu katkı maddesi ihtiva eden gıdalardan; sucuk, salam, sosis, beyaz şeker, esmer şeker, beyaz un, aşırı tuz kullanmak, alkol, sigara, toksik uyarıcılar, nadiren psikosomatik ilaçlar da zararlıdır.

    ANANAS KORUNMADA ETKİLİ OLUYOR
    Korunmada Omega 3, ananas, semizotu, gece karanlıkta uyumak, melatonin kullanmak faydalıdır. Ayrıca Boswellia Serrata'nın koruyucu rolü vardır. Çizilmiş teflon tava, alüminyum, kalitesiz plastikler ve kalaylanmış bakırlar mutfaktan uzak tutulmalıdır. Kanser tedavisi esnasında glioblastomada, Omega 3'ün azalmış olduğu gösterilmiş. Hastaya Omega 3 takviyesi yapılmalıdır. Kalorisi yüksek karbonhidrat ve şeker; beyin tümörlerinin bütün evrelerinde büyümeyi ve damarlanmayı artırır. Süt kesilmeli, glisemik indeksi düşük, tam taneli, çok lifli karbonhidrat verilmeli, meyve suyu yerine meyvenin kendisi tercih edilmelidir. Nişasta kısıtlanmalı, karbonhidratlar, protein ve tereyağı dengeli alınmalıdır. Kesinlikle toksik margarinler kullanılmamalıdır. Araşidonik asiti bloke eden ananas ve Boswellia Serrata kullanılmalıdır. Son yapılan çalışmalarda; Boswellia Serrata'nın gerek kemoterapi, gerek radyoterapi esnasında kullanılmasının, kortizon oranının düşmesini sağladığı görülmüştür. Ananas yani bromelain, enflamasyonu azaltır. İmmüniteyi güçlendirir. Sitokin üretimini artırır. Trombozisi azaltır, tümör nekrozunu artırır. Omega 3; radyoterapi ve kemoterapi hastasını tamir eder.

    ZENCEFİL YARARLIDIR
    Özellikle zerdeçal, kuersetin içeren elma kabuğu, pırasa, soğan ve zencefil tedavi esnasında yarar sağlar. Bakır ihtiva eden kalaysız kaplar, bakır su boruları, takılar, sakatatlar, bakır içeren anti-aging kremler tamamen yasaklanmalıdır. Yüksek dozda C vitamini, kandaki bakır seviyesini azaltarak faydalı olur. Köpek balığı ve karaciğer yağı bazı araştırmacılara göre tümör büyümesini yavaşlatır. Ancak son zamanlarda yapılan gerek hayvan, gerek insan çalışmalarında anne sütünün glioblastoma hücrelerini öldürdüğü ve sağlam dokulara zarar vermediği gösterilmiş. Bu çok önemli buluş üzerinde dünyadaki çalışmalar devam etmektedir.

    GÜNDE DÖRT BARDAK YEŞİL ÇAY İÇİLEBİLİR
    Günde üç-dört bardak yeşil çay tüketmek; panax ginseng, selenyum, E vitamini, çinko, soya ve D vitamini kullanmak tümörün küçülmesini sağlar. Asma kökü faydalı olabilir. Coriolus versicolor, Ashwagandha'nın faydalı olduğu iddia edilmiştir. Fakat melatoninin faydası tartışılmaz. Son zamanlarda yapılan çalışmalarda, melatonin büyük yarar sağladığı ve karanlıkta uyunduğu takdirde faydanın meydana çıkacağı gösterilmiştir.

    ReplyDelete